Dupa parerea mea lasa ventilatoarele ca sunt prea multe. Componentele din ziua de azi sunt optimizate pt a elimina cat mai putina caldura si au oricum racire buna din fabrica. Daca tot vrei carcasa cu panou transparent o poti lua dar opresti cateva ventilatoare ca o sa se auda ca si pe aeroport.
HDD desi Samsung sunt ok eu tot WD recomand. Am vazut prea multe din experienta proprie si pt mine WD e pe primul loc.
Poate un cooler aftermarket silent pentru CPU sau poate gasesti o placa video acelasi model cu racire pasiva.
Placa de baza e buna, vezi poate gasesti si altceva mai ieftin care sa aiba 4 sloturi DDR cu dual-channel pe 1333 si socket pt Phenom, ca desi e scumpa nu e mai presus la trasaturi ca altele. mai toate au audio ALC888 HD, dual-channel, pci-x si o droaie de USB-uri.Daca nu ai un sistem audio beton degeaba ai iesire optica si 7.1
Vezi ca pentru a merge memoria in 1333 iti trebuie un modul suportat de placa. poti vedea cateva testate aici
http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/mb_memory_ga-ma770t-ud3p.pdf . Asta nu inseamna ca altele nu merg, ci nu sunt testate deci s-ar putea sa mearga sau nu, dar in 90% din cazuri merg, nu au probleme.